А136 Highlight Tower від групи компаній DIM презентує оновлений дизайн лобі

А136 Highlight Tower
А136 Highlight Tower – це багатофункціональний житловий комплекс бізнес-класу, що стане справжньою візитівкою столиці і дійсно трендовим місцем.

Квартира в центрі Києва завжди буде цінним активом, особливо якщо купувати її на етапі будівництва, коли заявлена ​​вартість квадратного метра істотно нижча, ніж в момент введення будинку в експлуатацію. В останні роки зростає попит на квартири в більш дорогому сегменті: згідно зі статистикою порталу нерухомості ЛУН, у 2020 році 26,88% всіх пошукових запитів припадало на квартири бізнес-класу, вартість яких стартує від 42 700 за кв. м.

Житель сучасного мегаполісу цінує індивідуальність і комфорт. Крім метражу і планування квартири важливо, щоб житло відповідало його життєвим цілям і статусу. Житловий комплекс А136 Highlight Tower від групи компаній DIM – найінноваційнішого девелоперу 2020 року за версією Національної будівельної премії Ibuild-2020, відрізняється ультрасучасним дизайном і високотехнологічними рішеннями, включаючи індивідуальні системи очищення води і повітря, а також технологію «розумний будинок» в кожній квартирі.

Унікальність комплексу надають не тільки авторський дизайн і передові інженерні рішення, а й ком'юніті – люди, які не просто живуть під одним дахом, але й мають спільні інтереси та стиль життя. Цілодобовий digital консьєрж-сервіс забезпечить мешканцям максимальний комфорт і можливість жити, не турбуючись за побутові проблеми.

ЖК А136 спроектований за найсучаснішими технологіями та з урахуванням найактуальніших світових трендів. І поки будинок активно зводиться, провідні фахівці одного з найпрогресивніших архітектурно-дизайнерських бюро YoDezeen – трендсетерів у світі створення модних інтер’єрів, розробили проєкт та візуалізацію майбутнього лобі.

А136 Highlight Tower – це багатофункціональний житловий комплекс бізнес-класу, що стане справжньою візитівкою столиці і дійсно трендовим місцем. Кожен сантиметр простору у цьому проєкті продуманий до дрібниць, вражає своєю ергономічністю та функціональністю, а головне – заворожує своїм виглядом. Зрозуміти це можна буквально переступивши поріг будинку і потрапивши у розкішне лобі.

ЖК А136 було визнано проєктом майбутнього за версією Всеукраїнської Будівельної Премії iBuild, тому й інтер’єр лобі було розроблено з урахуванням найсучасніших трендів дизайну. На рецепції погляд приковує кам'яна «скульптура» – міць і витонченість острова вхідної групи. Потрапляючи в лобі, кожен відчуває і споглядає все «тут і зараз». Кольори гармоніюють з рослинами, які можна помітити практично в кожній зоні простору – від акцентних кашпо до східчастих мініджунглів на стінах.

Основні матеріали у вигляді натурального дерева і травертину створюють домашню атмосферу. Шпоновані панелі лобі прагнуть вгору та виблискують глянсовою поверхнею, створюючи «легкість» простору. Фінальним акцентом інтер'єру стала люстра від Lasvit, що спеціалізується на оригінальних освітлювальних приладах. Примітно й вагомо - таким дизайнери задумували головний елемент, який буде підкреслювати висоту стелі.

Медитативна частина лобі представлена ​​обов'язковим функціоналом у вигляді лаунж-зони з бібліотекою та каміном. Очікування, розмови і споглядання кожного відвідувача укомплектовані меблями від Minotti і кавовими столиками від Henge. Комфорт і м'якість зони акцентно підкреслені підсвічуванням стелажа.

Перше, що бачить відвідувач, і післясмак, який він відчуває на виході – це пластичність і ритміка всього приміщення. Лобі А136 – місце, де травертин об'єднується із дзеркальною поверхнею скла, символізуючи гладь піску і води.

Світлі відтінки, вдало підібрані меблі та стильні елементи декору, які можна розглядати годинами. Усе створено для того, аби перебування у лобі подарувало максимум естетичного задоволення як мешканцям, так і гостям А136 Highlight Tower – унікальному та неповторному в усьому.

Ідеальне місце розташування, атмосфера, а також бездоганний інтер'єр роблять ЖК А136 вигідним варіантом для інвестицій.

Умови покупки: перший внесок від 30%. Розстрочка від забудовника до 1 кв. 2022 року. Знижка при 100% оплаті. Серед 324 квартир є одно-, дво- і трикімнатні. Площа: від 55,44 м 2, вартість – від 47 885 грн за кв. м.

Період % зростання прибутковості:

  • 1 кв. 2021 року – 3%
  • 2 кв. 2021 року – 7%
  • 3 кв. 2021 року – 12%
  • 4 кв. 2021 року – 16%
  • 1 кв. 2022 року – 23%

Прибутковість у 23% річних зараз не може запропонувати жоден банківський депозит. Втім, не дадуть такої прибутковості навіть цінні папери або дорогоцінні метали.

Варіант здачі в оренду також досить привабливий: за однокімнатну квартиру бізнес-класу на Печерську сьогодні хочуть близько $1200 /місяць. Заявлена ​​вартість однокімнатної квартири в ЖК А136: від 4 103 422 грн (приблизно $147 055). Тобто при поточних цінових параметрах інвестиція окупиться в середньому за 10 років – весь цей час у розпорядженні інвестора буде ліквідний актив, який можна буде при необхідності вигідно продати на вторинному ринку

 

Nike
Предыдущий материал

Nike пропонує кожному відкрити для себе спорт по-новому

Алла Клименко и Инна Катющенко
Следующий материал

Три определения понятия «счастье»: цитаты Аллы Клименко из интервью для Connecting Women

Новости партнеров